Firmavaccination og narkotest til medarbejdere

Vaccination og drug test på arbejdspladsen

Læs mere

Vi tilbyder vaccinationer direkte på arbejdspladsen i offentlige og private virksomheder.

Vaccination af medarbejdere

Vi tilbyder forebyggende vaccinationer mod influenzavirus, coronavirus og TBE. TBE-vaccinen beskytter mod Tich Borne Encephalitis, som angriber hjerne og rygmarv og kan føre til hjernebetændelse. TBE overføres fra skovflåter til menneske.

Alle typer vaccinationer kan tilbydes på arbejdspladsen, også i forbindelse med medarbejdernes forretningsrejser og ferier til andre verdensdele. Forbyggende vaccinationer sikrer raske medarbejdere i perioder på året, hvor virus har særligt levedygtige vilkår. For at undgå smittespredning mellem medarbejdere og undgå højt sygefravær er tilbud om vaccination til medarbejderne forebyg- gende og til gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Vi tilbyder vores vaccinationsservice både i eller uden for normal arbejdstid. Kontakt os på mail for at høre mere:

Vi havde et godt samarbejde med POWERCARE, da vi tilbød vores medarbejdere en influenza-vaccine, som et personalegode. Sygeplejerskerne fra POWERCARE sikrede et effektivt, informativt og trygt forløb for medarbejderne. Der var minimum af spildtid i virksomheden, hvilket vi jo satte pris på.
M. Hansen
HR-chef i dansk virksomhed med kontorartikler
 

Forebyggelse af ulykker og katastrofer i virksomheder med krav til stor sikkerhed

Narkotest og alkoholtest er nødvendige i erhverv, hvor høje sikkerhedskrav og kontroller, skal forhindre livstruende ulykker og katastrofer. Det gør sig f.eks. gældende inden for luftfart og rederier, hvor piloter, Cabin Crew, flyveledere, kaptajner og styrmænd har ansvaret for mange passagerer, kollegaer, materielt udstyr og værdisager under transport etc.

En drug test kontrolleres af vores sygeplejersker for alkohol, narkotika m.fl., for at sikre at medarbejderen ikke har euforiserende stoffer og rusmidler i blodet. Virksomheden kan med fordel benytte vores sygeplejersker til opgaverne, da vi sikrer en korrekt hygiejne omkring urinprøverne, og vi er en uvildig part i kontrollerne.

Vi drug tester inden for følgende brancher:

  • Flyselskaber
  • Lufthavne
  • Busselskaber
  • Krydstogt

 

Praktisk forløb ved drug test

Tidsforbrug er 10 min. pr. medarbejder afhængig af, om medarbejderen har behov for mere information.

  • Kort præsentation af testen
  • Medarbejderen får udleveret uringlas og går på toilet
  • Medarbejderen kommer retur
  • Prøven analyseres. Der skal gå 5 min. før prøven kan aflæses
  • Medarbejderen orienteres
  • Dokumentation udfyldes

 

I forbindelse med svar på drug test, har vi fuld diskretion overfor medarbejdere og virksomheden.

 
Vi har været så tilfredse begge gange! Vi får sikkert brug for jer igen – tak for et fint forløb.
Bolette, Cabin Chief / Chief Cabin Crew Instructor hos flyselskabet Airseven
Om POWERCARE's drug testning af deres piloter og Cabin Crew

Praktisk forberedelse af vaccinationsprogram i virksomheden

I samarbejde med virksomheden, planlægger vores sygeplejerskekonsulent vaccinationsprogrammet og en tidsplan for medarbejderne. Virksomheden bedes stille et lokale og ”venterum” til rådighed. Vi udfylder et spørgeskema før og efter vaccinationen. Medarbejderen bruger max. 5 minutter på selve vaccinationen. Vi overvåger efterfølgende medarbejderen i 20 minutter, hvis der skulle opstå allergiske reaktioner eller bivirkninger fra vaccinen.

Medarbejderne skal blot sidde i et venterum tæt på sygeplejerskerne. Vores sygeplejersker, som varetager vaccinationerne har stor erfaring i både vaccination og drug test.

 

Pris – VACCINATIONERVacciner bestilles hjem billigst muligt af POWERCARE. Der betales 2000 kr. for den indledende planlægning: Vores lægeansvarlige konsulent bestiller vaccinationer, antihistamin, og vores ansvarlige sygeplejerske udfærdiger en tidsplan for vaccinationer i virksomheden.

Pris pr. medarbejder DKK. 149,-

 

PRIS – Drug tests

Pris pr. medarbejder DKK. 149.-

 

Alle priser er eksklusive moms. Transportudgifter viderefaktureres til kunden. Prisen på testudstyr faktureres videre til kunden. Minimumsprisen for drug testning vil være DKK 2.500 svarende til cirka 17 medarbejdere.

Hør mere om POWERCARE's vaccinationer og drug tests

Kontakt os for mere information og pristilbud på vores vaccinationsservice og drug tests på tlf. 45 540 540 eller mail: