Sundhedsfremmende arrangementer - skab trivsel på arbejdspladsen

Foredrag om sundhed og livsstil til virksomheder

Læs mere

Hos POWERCARE tilbyder vi inspirerende foredrag og sundhedsfremmende events til virksomheder og organisationer, der ønsker at forebygge livsstilssygdomme og skabe en sund arbejdsplads for deres medarbejdere. Vi har to forskellige løsninger; et 4 timers foredrag i sundhed og livsstil samt et heldagsevent, der kan afholdes i forbindelse med for eksempel firmafester, teambuilding og andre arrangementer.

4 timers foredrag i sundhed og livsstil

4 timers foredrag om sundhedsfremme og forebyggelse med henvisning til nye undersøgelser og videnskaben om, hvordan medarbejderne på arbejdspladsen kan forebygge livsstilssygdomme. Undervisere er vores ekspertteam med 1 sygeplejerske, 1 fysioterapeut og 1 klinisk diætist.

Temaerne tager udgangspunkt i letforståelige videnskabelige dokumenterede statistikker og med fokus på forebyggelse i hverdagen. Undervisningen indeholder enkelte individuelle øvelser. Øvelserne er helt ufarlige og fortrolige for den enkelte medarbejder. Blandt andet måles der blodtryk og hvilepuls på de medarbejdere, som ønsker det.

Temaet i at fremme sundheden hos alle medarbejdere kan være ud fra forudgående aftalte temaer, hvor der kan være fokus på særlige fysiske og psykiske arbejdsbelastninger.

Mantra: Udskiftning af dårlige vaner uden smerter

  • Kost – klassisk dansk mad, anti-inflammatorisk kost, plantebaseret kost, forskellige diæter, kur mod fedme.
  • Rygning – skadelig virkning, nedtrapning, erstatning.
  • Alkohol – negative virkninger og risici ved overforbrug. .
  • Motion – vedholdenhed, sjovt, let træning og øget sværheds- grad, langsigtet motionsform.
  • Arbejdsstillinger – arbejdsbelastninger, passive/aktive, forebygge gener.
  • Stress – kortsigtet og langsigtet stress, virkning, forbedringer, hvad virker.
  • Søvn – hvad søvn gør for helbredelse og regenerering af celledannelsen.
  • Livsstilssygdomme – din livsstil – hvilken livsstil ønsker du dig – øvelser – hvad skal der til, for at opnå det du drømmer om. God og dårlig samvittighed.

 

Pris

Sundhed og Livsstil, foredrag 4 timer.

Vilkårligt antal medarbejdere. Vi tilråder maksimum 50-60 medarbejdere pr. foredrag.

Foredragsholdere: 3 fagpersoner: sygeplejerske, fysioterapeut, klinisk diætist.

Pris kr. 15.000,-

Alle priser er eksklusiv moms. Eventuelt tillæg for kørselsudgifter.

 

 
Ifølge nylige tal fra Uddannelses- og Forskningsministeriet er kun 29,2% af den voksne befolkning i Danmark moderat eller hårdt fysisk aktive i fritiden. Inaktivitet øger risikoen for kroniske sygdomme, såsom type 2 diabetes, hjertekarsygdomme, kræft etc. Derfor ønsker vi i POWERCARE at inspirere til en mere aktiv og sund livsstil.
Karin Lidang
COO / Driftsdirektør, POWERCARE

Heldags event om sundhedsfremme og forebyggelse

Vi tilbyder 4-6 timers event før en firmafest og til andre medarbejderarrangementer, hvor medarbejdernes helbred er i fokus i en afslappet, sjov og social anledning.

Vi tilbyder eventet på alle ugens dage, før en sommerfest, julefrokost, jubilæum og lignende, hvor der er lagt vægt på et mere underholdende event om sundhedsfremme og forebyggelse + specifikke udvalgte tests, eventuelt kombineret med en fælles motionsform/holdkonkurrence.

Virksomheden kan have et tema for arrangementet, som har med sundhedsfremme og forebyggelse at gøre. Arrangementet vil inkludere alle medarbejdere på en positiv og sjov måde med fokus på socialt fællesskab, og vil indeholde motion, konkurrence, let foredrag/undervisning og enkelte helbredstests, som vi udarbejder i samarbejde med kunden. Vi garanterer at alle medarbejderne vil få en befriende oplevelse og sammenholdet bliver stærkere efter eventet.

 

Pris

Event om sundhed og forebyggelse, varighed 4-6 timer.

Vilkårligt antal medarbejdere. Arrangørerne vil være uddannet sygeplejersker og fysioterapeuter.

Pris fra kr. 20.000 ,-

Alle priser er eksklusiv moms. Eventuelt tillæg for kørselsudgifter.

Forhør om et pristilbud til et konkret arrangement:

Sådan forløber processen når du bestiller sundhedsforedrag og events
hos POWERCARE
1
Indledende møde

Indledende møde med kunden og virksomheden om særlige ønsker til indhold, antal medarbejdere, sted, model og tidsplan og tidspunkt for afvikling af foredrag eller event klarlægges. Godkendes af kunden. Særlige ønsker til opgaven drøftes. Samarbejdsaftale udfærdiges.

2
Planlægning

Præsentation af vores sundhedsfaglige ansvarlige for foredrag og event, planlægningsfasen igangsættes og information til medarbejderne i virksomheden og tidsplan udfærdiges.

3
Afvikling

Afholdelse af foredrag eller event i virksomheden.

4
Evaluering

Evaluering med kunden afslutningsvis. Eventuelle forslag til sundhedsfremme og sikring af sunde medarbejdere i virksomheden drøftes.

Det er vigtigt for os, at have en god og pålidelig samarbejdspartner i POWERCARE, som kan levere de konkrete sundhedsydelser, som indgår i vores koncepter. For os er det nemlig helt afgørende, at vi kan være 100% trygge ved, at der leveres en høj grad af faglighed i kombination med en rigtig god kundeoplevelse.
Cecilie Dorthea Mossing
Cecilie Dorthea Mossing
Sundhedsstrategisk rådgiver, Velliv

Forhør om et pristilbud til et konkret arrangement

Kontakt vores team af sundhedsfaglige specialister på tlf. 45 540 540 eller mail: