SUDHEDSFAGLIG ASSISTANCE OG PROFFESIONEL OMSORG UNDER DIN REJSE

POWERCARE gør det muligt at opleve hele verden med rejseledsagelse

Læs mere

POWERCARE giver stor tryghed og beskyttelse på din rejse. Vi ledsager på korte og lange ture, forretningsrejser, koncerter og festivals. POWERCARE ledsager dig på din perlerække af oplevelser. Vi garanterer faglig tryghed under sin rejse.

Vi garanterer faglig tryghed under din rejse

Vi er din professionelle sundhedsfaglige rejseledsager. Uanset handicap, sygdom eller alder

Vi kan tilbyde rejseledsagere med sundhedsfaglig uddannelse til ferierejser for patienter/borgere med fysiske handicaps, med livstruende sygdom, kronisk sygdom eller psykiatriske lidelser. Vi matcher pleje- og behandlingskravene hos en borger – både barn, voksen, gammel – med en erfaren sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper til ethvert rejsemål.

Vi kan også tilbyde sundhedsfaglig rejseledsager af borger med en psykisk lidelse, hvor rejseledsageren er socialpædagog eller psykiatrisk sygeplejerske.

Rejseledsagelse af syge med særlige intensive pleje- og behandlingsbehov varetages af specialsygeplejersker, eks. dialysesygeplejerske, børnesygeplejerske eller intensivsygeplejerske.

Kompetencekrav til sundhedsfaglig rejseledsager afklares i den indledende fase under første besøg hos borgeren. Behandlende læge, og lignende samarbejdspartner, skal i særlige situationer godkende, at det er forsvarligt for borgeren at rejse.

 

For mit vedkommende skulle det være min sidste rejse! Rejsen til Dubai har betydet, at jeg har fået mod og fornyet energi på at rejse igen til andre af mine drømmemål, fordi det giver stor tryghed at blive ledsaget af en professionel person med en sundhedsfaglig baggrund.
Borger fra Brande, kørestolsbruger med neurologisk lidelse
Borger fra Brande, kørestolsbruger med neurologisk lidelse
Om sit livs rejse med en sundhedsfaglig rejseledsager fra POWERCARE

Rejs på dine vilkår!

Under første besøg i borgerens eget hjem udfærdiges en pleje-, behandlings-og observationsplan. En sygeplejejournal med døgnrytme, sygeplejebehov, behandling, medicin, teknisk udstyr og rutiner op- startes. Rejsetilrettelæggelsen med flybestilling, diæter, hotel, turistattraktioner der skal besøges m.m. beskrives i detaljer sammen med borger, pårørende, hjemmepleje og/eller behandlende læge.

Hermed afklares:

1) Krav til fagkompetence hos rejseledsager

2) Krav til gennemsnitligt timeforbrug på pleje-, behandling- og observationsbehov

 

Nedenfor er eksempel på en 7 dages rejse afhængig af sværhedsgrad af pleje- og behandlingsbehov:

Niveau 1: 12 timers pleje- og observationsbehov i gennemsnit pr. dag

Niveau 2: 18 timers pleje- og observationsbehov i gennemsnit pr. dag

Niveau 3: Døgnbemandet pleje- og observations- behov. Kræver 2 rejseledsagere. Borgeren kan anvende timerne fleksibelt over hele døgnet.

 

Vi garanterer, at vi udvælger den bedste fagperson med rette sundhedsfaglige kompetencer

Når vi skal udvælge en sundhedsfaglig person, som skal varetage det sundhedsfaglige ansvar for en borger under en rejse, ferie eller lignende, garanterer vi et højt fagligt niveau, som matcher kravet til pleje-, observation- og behandling af borgeren.

Særligt når vores sundhedsfaglige personale skal arbejde i et privat miljø sammen med borgeren og eventuelt pårørende, udvælger vi grundigt fagpersonen.

Respekt for borgeren og de pårørende samt en professionel distance særdeles vigtig.

 

Borger fra Brande:

Rejsen gav
mig mod og
ny livsenergi!

"De konstante udfordringer et fremmed sted, var nok anstrengende, men gav mig mod og ny livsenergi. Det har været en stor tryghed at have en sundhedsfaglig rejseledsager med, hvilket har styrket mit mod til at gå over mine egne grænser og styrket min tro på mine egne ressourcer. Fysisk efter hjemkomsten er min tale væsentlig bedre. Jeg har endvidere fået energi og mod til at udvide min træning hos fysioterapeuten i mit træningscenter til 2 gange træning pr. uge."

Profil på sundhedsfaglig rejseledsager fra POWERCARE
Profil på sundhedsfaglig rejseledsager fra POWERCARE
  • Faglige dygtige kompetencer
  • Professionel omsorg
  • Menneskeligt overskud
  • Grundlæggende arbejdsglæde
  • Evne til at skabe tryghed
  • Stabilitet og punktlighed
  • Troværdighed og ærlighed
  • Gode kommunikations- og sprogevner
  • Høj etik og ordentlighed
  • Loyalitet overfor procedurer og retningslinjer
  • Grundig hygiejne og omhu med at undgå smitte
  • Præsentabel uniformsetikette, eventuelt privat påklædning
Sådan forløber processen når du bestiller rejseledsager
hos POWERCARE
1
Opstartsbesøg

Inddragelse af en sundhedsfaglig rejseansvarlig kræver et indledende besøg hos borger og eventuelle pårørende for at få information om borgerens fysiske og psykiske tilstand samt pleje- og behandlingsbehov. På mødet afklares borgerens hjælpemidler, medicinsk teknisk udstyr, medicinsk behandling, diæt og særlige plejebehov (sårskifte, skift af kateter, trakeotomi, stomi, respirator m.v.). Faggruppe udvælges til opgaven: Sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper afhængig af sværhedsgrad i pleje- og behandlingsbehov. Samarbejdsaftale udfærdiges. Checkliste på sygdom og medicin udfærdiges. Dokumenteres i
en plejeplan, som skal udfyldes dagligt af fagpersonen.

2
Godkend fagperson

Vores fornemmeste opgave er at sikre det bedste match. Fagpersonen, som vi udvælger, skal møde borgeren og de pårørende og godkendes til opgaven. Borgeren afgør dette match suverænt. Borgeren får flere valgmuligheder, indtil borgeren og de pårørende er tilfreds med ledsageren.

3
Rejsen planlægges

Borgerens rejsemål og ønsker for rejsen tales igennem, turistattraktioner der skal besøges, eventuelle behov for kørestole- venlige områder og øvrige forhold som har betydning for rejsen dokumenteres som f.eks.; flysæde, diæt, hotelforhold, transport af eventuelt udstyr og plejeremedier m.m. Forsikringer og vilkår afklares.

4
Rejsen

Vi forpligter os til 100% fortrolighed i alle aspekter af aftalen. Sundhedsfaglig rejseansvarlig beskriver og dokumenterer plejeforløb dagligt i plejeplan. Borgeren, patienten eller de pårørende skal være bekendt med plejeplanen.

5
Evaluering

Plejeplan og rejseforløb drøftes efter hjemkomst med borgeren og eventuelt de pårørende.

Priser

Opstartsmøde

Opstartsmøde hos borgeren i eget hjem med planlægning af rejse med sundhedsfaglig assistance, inklusiv moms kr.: 5.000,-

Refunderes ikke ved aflysning af rejsen.

 

Sundhedsfaglig assistance og rejseledsagelse

12 timers pleje- og observationsbehov i gennemsnit pr. dag, inklusiv moms kr.: 5.641,-

Timerne kan af borgeren bruges fleksibelt, og behøver ikke ligge i sammenhæng.

 

Ledsagelse til koncert, festival og lignende

Pr. time for en dagvagt, på alle hverdage, inklusiv moms kr.: 440,-

Pr. time for en aftenvagt, på alle hverdage, inklusiv moms kr.: 530,-

Pr. time for en dagvagt i weekenden, inklusiv moms kr.: 645,-

Pr. time for en aftenvagt i weekenden, inklusiv moms kr.: 735,-

Minimum 4 timer. Alle priser på rejsedeltagelse er beregnet på en SOSU-assistent. Der tages forbehold for trykfejl.

Hør mere om POWERCARE's rejseledsagelse

Kontakt vores sundhedsfaglige specialister for yderligere information på tlf. 45 540 540 eller mail: