Privat ledsagerordning under din rejse

Rejseledsagelse af sundhedsfagligt personale

Læs mere

Vi er din professionelle sundhedsfaglige rejseledsager. Uanset handicap. Uanset sygdom. Stor tryghed og beskyttelse på din rejse. Vi ledsager på korte og lange rejser. Vi ledsager på forretningsrejser. Vi ledsager til koncerter, festivals. Vi ledsager dine perlerække af rejseoplevelser. Vi ledsager på dit livs enestående rejse.

PROFFESSIONEL OMSORG OG HØJ ETIK UNDER DIN REJSE

POWERCARE GØR DET MULIGT AT OPLEVE HELE VERDEN – VI LEVERER FAGLIG TRYGHED UNDER DIN REJSE

Vi kan tilbyde en rejseledsager med sundhedsfaglig baggrund til en ferierejse for en patient eller borger med fysisk handicap eller livstruende/kronisk sygdom. Vi matcher pleje- og behandlingskrav hos borger – både barn, voksen, gammel – med en kompetent sundhedsfaglig rejseledsager til ethvert rejsemål.

Vi kan også tilbyde sundhedsfaglig rejseledsager af borger med et psykisk handicap. Vores rejseledsagere er helt afhængig af opgaven og ansvaret:  Dygtige sygeplejersker, SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere samt socialpædagoger.

Rejseledsagelse af syge med særlige intensive pleje- og behandlingsbehov varetages af specialsygeplejersker, eks. dialysesygeplejerske, børnesygeplejerske eller intensiv sygeplejerske.

Kompetencekrav til sundhedsfaglig rejseledsager afklares i den indledende fase under første besøg hos borgeren. Behandlende læge og lignende samarbejdspartner skal i særlige situationer godkende at det er forsvarligt for borgeren at rejse.

For mit vedkommende skulle det være min sidste rejse! Rejsen har betydet at jeg har fået mod og fornyet energi på at rejse igen til andre af mine drømmemål, fordi det giver stor tryghed at blive ledsaget af en professionel person med en sundhedsfaglig baggrund.
Kurt fra Brande, kørestolsbruger med manglende styring af hænderne og vanskelig tale
Om sit livs rejse med en sundhedsfaglig rejseledsager fra POWERCARE
 
Sådan forløber processen når du bestiller rejseledsager
hos POWERCARE
1
Opstartsbesøg

Inddragelse af en sundhedsfaglig rejseansvarlig kræver et indledende besøg hos borger og eventuelle pårørende for at få information om borgers fysiske og psykiske tilstand samt pleje-og behandlingsbehov. På mødet afklares borgerens hjælpemidler, medicinsk teknisk udstyr, medicinsk behandling, diæt og særlige plejebehov (sårskift, skift af kateter, trakeotomi, stomi, respirator m.v.). Faggruppe udvælges til opgaven: Sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper afhængig af sværhedsgrad i pleje-og behandlingsbehov. Samarbejdsaftale udfærdiges. Checkliste på sygdom og medicin udfærdiges. Dokumenteres i en plejeplan, som skal udfyldes dagligt af fagpersonen.

2
Godkend fagperson

Vores fornemmeste opgave er at sikre det bedste match. Fagpersonen, som vi udvælger skal møde borgeren og de pårørende og godkendes til opgaven. Borgeren afgør dette match suverænt. Borgeren får flere valgmuligheder, indtil borgeren og de pårørende er tilfreds med ledsageren.

3
Rejsen planlægges

Vi forpligter os til 100 % fortrolighed i alle aspekter af aftalen. Sundhedsfaglig rejseansvarlig beskriver og dokumenterer plejeforløb dagligt i plejeplan. Borgeren, patienten eller de pårørende skal være bekendt med plejeplanen.

4
Rejsen

Vi forpligter os til 100 % fortrolighed i alle aspekter af aftalen. Sundhedsfaglig rejseansvarlig beskriver og dokumenterer plejeforløb dagligt i plejeplan. Borgeren, patienten eller de pårørende skal være bekendt med plejeplanen.

5
Evaluering

Plejeplan og rejseforløb drøftes efter hjemkomst med borgeren og eventuelt de pårørende.

DETALJERET BESKRIVELSE AF PLEJE-OG OBSERVATIONSBEHOV INDEN REJSEN

PLEJE-OG BEHANDLINGSPLAN PÅ REJSER

I forberedelsesfasen beskrives og tilrettelægges en pleje-og behandlingsplan under hele rejsen i samarbejde med borger, pårørende, hjemmepleje og/eller behandlende læge. Hermed afklares: 1) Krav til fag-kompetence hos rejseledsager 2) Krav til gennemsnitligt timeforbrug på pleje-, observations-og behandlingsbehovet.

Nedenfor er eksempel på en 7 dages rejse afhængig af sværhedsgrad af pleje-og behandlingsbehov:

Niveau 1: 12 timers pleje-og observationsbehov i gennemsnitlig pr. dag

Niveau 2: 18 timers pleje-og observationsbehov i gennemsnitlig pr. dag

Niveau 3: Døgnbemandet pleje-og observationsbehov. Kræver 2 rejseledsagere

 

KVALITETSSTANDARD I POWERCARE – THE PERFECT MATCH

Ved levering af sundhedsfaglig rejseledsager til en rejse, forpligter bureauet sig til at sikre, at den udvalgte ledsager har et højt fagligt niveau, som matcher kravet til pleje-, observation-og behandling af borger. Vores krav til vores rejseledsagers personlige profil er: Høj grad af professionalitet, pæn fremtræden, høflig opførsel, en høj grad af moral og etik og tilpas distance og respekt for borgers private grænser. Vi vælger også rejseledsager ud fra sprogkompetence til aktuelle rejsemål. Den sundhedsfaglige rejseledsager er mere end pleje, observation og behandling.

I det omfang borgeren ønsker det, er den sundhedsfaglige rejseledsager også en rejsekammerat og et godt selskab.

 

LEDSAGELSE TIL KONCERTER, FESTIVAL OG KURSER

Vi tilbyder også sundhedsfaglig ledsager til festival, koncert, lægebesøg, kurser m.v. Minimumstid er 4 timer.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Kontakt vores sundhedsfaglige specialister for yderligere information: